Wandel door je lichaam! En ontdek.

Inspiratie wandeling

Ter kennismaking in jouw lichaamsbewustwording.

Want hoe doe je dat nu dat lichaamsbewust worden? En wat houd dat in? Wat mij betreft is de mooiste manier om te ontdekken door dit in de praktijk te doen en ervaren hoe het is om bewust je lichaam te kunnen voelen.

Te voelen als de aandacht stroomt door je lichaam en hoe dit is als we dit weer uit zetten. Ervaren hoe fijn het is jezelf echt te kunnen voelen en te ontdekken hoe super simpel dit eigenlijk werkt. Uit je hoofd in je lijf, jezelf meer ruimte geven.

Want waarom heb je klachten die al jaren sluimeren door de tijd heen? Ook dit mag aandacht krijgen en gevoelt worden en vooral de aandacht vanuit liefde voor jezelf die ruimte krijgt te gaan stromen.

Waarom is Lichaamsbewust wording zo belangrijk?

Wie weet heb je hier nog nooit echt over na gedacht, je wil gewoon weer van de klachten af zijn en meer energie.

Ons lichaam zit vol wijsheid, deze intelligentie zijn we helaas verloren doordat ons hoofd het denken en alle prikkels van het moderne leven ons gevoel totaal overwoekeren. Het idee is als ware onkruid te gaan wieden in het hoofd zodat de aarde(jouw lichaam) weer zichtbaar wordt. Je ziet en voelt dan ineens wat de natuur van jouw lichaam je laat zien en kunt daar op handelen.

Is het een groot overwoekerd oerwoud dan weet je van gekkigheid niet meer waar het begin is, alles raakt uitgeput en je zult alles op wilskracht moeten doen, voelt je futloos en klachten en prikkels komen steeds harder binnen.

 

 

Doe wat je altijd deed? En je zult krijgen wat je altijd kreeg. Doe het eens anders! En wie weet gaat er een wereld voor je open.

 

Voor wie:

Wat gaan we doen!

We gaan in een kleine groepje een wandeling maken van zo’n 6km met tussendoor oefeningen(dus pauze voor de benen). Ik neem je mee in mijn persoonlijke pad van lichaamsbewustwording en we gaan ervaren wat dit in je lichaam doet. We gaan actieve oefeningen doen en oefeningen waar je innerlijk ervaart te voelen vanuit bewuste aandacht.

De wandeling zal 2uur duren tot uitloop naar totaal 3uur.

Wat je krijgt is:

Vanuit een fijne sfeer in de buitenlucht ervaringen op doen in jouw eigen lichaambewustwording

-       Verschillende oefeningen uit het hoofd in je lijf

-       Je krijgt de oefeningen mee op papier + een bonus oefening voor thuis

-       Een leuk persoonlijk presentje

-       Na afloop kopje thee met lekkers

In de natuur de natuur van jouw lichaam te voelen, jezelf een moment ruimte geven. En voelen hoe fijn het is dat energie mag stromen. Je gaat een ervaring rijker naar huis zodat je kunt voelen of dit wat voor je is.

Vrijdag 10-2-23 om 9.00-11.00 (6km)

Woensdag 22-2-23 om 9.00-11.00 (4km)

Vrijdag 24-2-23 om 9.00-11.00 (6km)

Bedrag: € 20,-

Jezelf geven en gunnen waar het lichaam om vraagt.

Hoe? Maak een begin en ontdek wat mogelijk is.

 

Verbinding & Harmonie in Jezelf voelen en verwelkomen. Voelen dat je er bent, echt bent! Dit mag weer gaan stromen.