Losse behandeling: Triggerpoint therapie & Lichaamsbewust

Pijnklachten?
Waar zit jouw trigger tot herstel?


Met mijn medische kennis, intuitieve gevoeligheid en praktische inzicht help ik je graag. Samen kijken we naar een specifieke aanpak voor jouw problematiek

Triggerpoint therapie in combinatie met de magie vanuit lichaamsbewustwording zijn de 2 hoofd elementen als zijnde behandel vorm.

Verder is de behandelwijze een mengelmoes van jaren ervaring, verschillende massage technieken en meerdere invalshoeken. Waarbij de ingang via lichaamsbewustwording een onmisbaar element is die tot diepe inzichten leidt.

Van pijn naar meer JIJ er weer bij! Fysiek en mentaal triggeren & inspireren op de weg van herstel.


Heb je last van triggerpoints? Langdurige fysieke pijn? Het zijn lokale verkrampingen in spieren. Elk triggerpoint heeft per spier een uniek pijnpatroon dat soms totaal andere lichaamsdelen bestrijkt. Maar elke spier, lichaamsdeel en lichaamstaal draagt ook een geheugen met zich mee. Een geheugen van pijn, verdriet of trauma's en nog veel meer.

De behandeling is gericht op het losmaken van overbelaste spieren. En om de diepere lagen in het geheugen te helen tot diep in de cellen. Waardoor het helende vermogen van ons lichaam weer ruim baan krijgt.

Door middel van verschillende technieken zoals triggerpointtherapie, dry needling, fasciale technieken en massage worden spieren onder meer beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Met als onmisbare schakel de ingang vanuit lichaamsbewustwording in te zetten. Leren voelen en verbinden in wat je lichaam nodig heeft..

Losse behandeling 1 uur : € 70,-

(standaard behandeling)

Losse behandeling 1 1/2 - 2 uur : € 110,-

(voor extra verdieping en aandacht)