Luisteren naar je lichaam! Weet jij hoe?

Wat is dat? Luisteren naar je lichaam...

Is dat rust nemen omdat je klachten hebt? Is dat wat je lichaam zegt? Rust en niks doen is me niks.

Lichaamstaal bij blijdschap weten we allemaal hoe dat er ongeveer uitziet. Is iemand verdrietig, dan kunnen we ook een voorstelling maken wat daarbij hoort. Is iets spannend, ook dat spreekt boekdelen zoals op de foto 😉
Zo zijn er meerdere talen en vormen die ons lichaam laat zien maar dan in subtielere vorm.

Iedereen maakt dingen mee die ons in positieve en negatieve zin vormen in hoe je denkt, voelt en doet. Je straalt uit wat jouw unieke vorm is in wie je bent.

Wil je weer leren voelen? Voelen waar je grenzen liggen, voelen wat je lichaam te zeggen heeft. Voelen dat jij er bent en jezelf ruimte geven.

En dat alles op een praktische manier.

De pure jij er weer bij

Je bent een doorzetter, perfectionist en mag graag alles goed doen voor de ander. Maar waar ben jij in het verhaal? Niet je werk.... nee, JIJzelf?

Iets in jou trekt je keer op keer over je grenzen heen. Waarom gebeurt dit je toch.. waarom ben je wel sterk voor de buiten wereld maar niet sterk en lief voor jezelf?

Leren voelen en weten wat je nodig hebt. Het kan een ingewikkelde puzzel zijn. Vanuit lichaamsbewustwording inzicht krijgen welk puzzelstukje er zich aandient in plaats van eindeloos overdenken.

De combinatie van Triggerpoint therapie & Lichaamsgericht coachen. Fysieke klachten transformeren in herstel. Jouw kansen pakken in de inzichten die jouw lichaam je geeft.

Durf jij het aan dit echt te gaan voelen..?

Traject: even opfrissen

Wil je Proeven naar wat lichaamsbewustwording inhoudt voor jouw persoonlijk? Krijg een korte inkijk in jouw persoonlijke kansen en valkuilen. Of is het tijd om weer even op te frissen om je alert te maken in waar je lichaam blokkeert?

Dan is dit compacte traject voor jou.

- 3 sessies Triggerpoint & Lichaamsgerichte coaching
- Korte intake ter kennismaking of als opfrisser
- Investering € 195,-

Traject: Luisteren

Bewust luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Vanuit Triggerpoint therapie & Lichaamsbewustwording .

Voelen, ervaren en geven waar het lichaam om vraagt. Ontdek jouw persoonlijke kansen vanuit een diepere laag. We gaan aan de slag met actieve oefeningen en innerlijk voelen om antwoord te krijgen waar je blokkeert en vanuit daar tools krijgt voor in het dagelijks leven.
Wat je krijgt is:
- Uitgebreide intake, is gratis bij aanschaf traject
- 6 sessies van 1 uur
- Uitgewerkte info met betrekking tot jouw proces
- Investering € 450,-

'Je lichaam vertelt je alles, als je de tijd durft te maken om te luisteren'...

Hoe ik het aanpakte…

Ook ik heb ervaren hoe het is om niet van je klachten af te komen. Als ik goed in mijn vel zit, ben een echte bezige bij. Een fanatiekeling dus. Toch ben ik vaak belemmerd geweest in mijn doen en zijn. Mijn klachten hebben mij laten ervaren hoe het is om jezelf te geven en vooral te gunnen wat het nodig heeft. Zelf heb ik de weg naar zelfliefde & vitaliteit gevonden en help je graag in jouw proces.

Wil jij weer die pure spontane JIJ zijn? Je fit en fijn voelen in verbinding en harmonie met jezelf? Waardoor meer rust ervaart maar ook in je kracht staat?
Klinkt vast goed, maar misschien ook ver weg? Toch is dit dichterbij dan je denkt.