Over mij

Massagepraktijk Linda: jouw schakel van klacht naar kracht!

Ben jij praktisch ingesteld en houd je van helderheid? Ik herken dat. Het zijn eigenschappen die ook passen bij mij. In mijn bedrijf, Massagepraktijk Linda, staan deze punten centraal. Met praktisch inzicht en inlevingsvermogen help ik je van pijn naar meer energie. Samen hakken we knopen door en zetten we de juiste stappen. Graag help ik je uit je comfortzone te komen, op weg naar herstel, door verder te kijken!

Voel je weer fit!

Wil je je weer fit voelen? En met passie je werk doen? Op zo’n manier dat je energie overhoudt? Dat je op een gezonde manier oplaadt, maar ook je eigen grenzen durft aan te geven? En durf je daarbij je gedrevenheid in te ruilen voor gezonde passie? Massagepraktijk Linda helpt je graag bij het bereiken van meer energie en een fit en fijn leven! Ik ben Linda Timmermans van Massagepraktijk Linda. Met triggerpointtherapie & coaching help ik iedereen die altijd maar doorgaat maar daarvan uiteindelijk nadeel ondervindt. Massagepraktijk Linda zorgt ervoor dat je je weer vit voelt, pijn de baas bent en een fijner leven kunt leven.

Eigen ervaring

Zelf heb ik ervaren hoe het is om niet van klachten af te komen terwijl ik maar bleef ploeteren. Ik houd ervan om actief en fanatiek bezig te zijn in de buitenlucht. Toch ben ik vaak belemmerd geweest in mijn doen. Een pijnlijke knie en dwarse darmen ondermijnden mijn spontane karakter. Maar gelukkig heb ik de weg naar vitaliteit gevonden en dit gun ik iedereen! Door mijn interesse in het menselijk lichaam is mijn ontdekkingsreis begonnen.

Begin bij jezelf!

Kort, heel kort door de bocht gezegd is mijn persoonlijke conclusie: het begint bij jezelf, en waar een wil is, is een weg. Echt waar, want:

  • Stop met gasgeven als je lichaam op de rem trapt! Gedrevenheid is goed, maar het kan ook een valkuil zijn. Als je over je grenzen walst, heeft herstel geen kans. Wanneer de focus continu ligt op wat je wilt bereiken, blijf je gasgeven en ploeteren. Er zijn ook andere manieren.
  • Leef zonder keurmerk en ga naar buiten! Er is altijd een keuze, een optie en een kans. Zorgt dat je met beweging en sport gericht bent op lol hebben en lekker buiten zijn. Laat prestatie voor wat het is. Dit geeft veel mentale strijd en teleurstelling. Geniet van wat wél kan!
  • Ga het onbekende aan! Het bekende gevangenschap voelt vaak vertrouwder aan dan de onbekende vrijheid. In de moderne mediawereld zijn prestatie en uiterlijk zeer belangrijk. Maar vraag je af waarom je atletische zou moeten zijn of er perfect uit zou moeten zien om te sporten? Deze gedachten en overtuigingen zijn zonde en belemmeren volledig de groei naar een fijner leven in alle opzichten.

Hoe ik het aanpakte…

Bovenstaande voorbeelden zie ik dagelijks in mijn praktijk voorbij komen. In allerlei varianten, groottes en complexiteiten. Zelf wilde ik ook snel veranderen en verbeteren. Ik besefte dat er mogelijkheid en ruimte moet zijn om te herstellen. Die mogelijkheid en ruimte gunde ik mezelf niet. Door bewuster te worden van mijn situatie en wat ik allemaal nodig had, kon ik herstel de kans geven. Wil jij weer rust in je hoofd, energie in je lijf, weer doen wat je wil doen vanuit gezonde passie? Klinkt goed, maar ver weg? Toch is dit dichterbij dan je denkt. Massagepraktijk Linda helpt je graag! Kies voor gezondheid, kies voor groei. Het begint bij jezelf.